Pollastre amb salsa blanqueta
INGREDIENTS
3 pits de pollastre
50 g de farina
2 cullerades de mostassa de Dijon
Fulles de julivert
100 g mantega
250 g xampinyons
600 ml brou de pollastre
PREPARACIÓ
- Tallem a quarts 250 g de xampinyons nets.
- Posem 100 g de mantega a escalfar i quan s'hagi desfet hi posem els xampinyons tallats.
- Reservem els xampinyons.
- A la mateixa paella, hi posem 50 g de farina i la torrem.
- Si la farina queda massa seca, podem afegir una mica més de mantega a la paella.
- Un cop està torrada, hi afegim 600 ml de brou de pollastre i els xampinyons.
- Deixem que el brou vagi perdent una mica de líquid, uns 5 minuts.
- Salpebrem 3 pits de pollastre tallats a terços.
- Els afegim a la paella amb una cullerada de mostassa de Dijon.
- Reduïm fins que tot quedi espès.
- Emplatem el pollastre amb la salsa blanqueta i una fulla de julivert.