Pollastre amb salsa de pebre
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Dieta: Per a esportistes
- Informació nutricional -Obre
El pit de pollastre conté més quantitat de proteïnes y menys greix que la cuixa, ideal per a persones que segueixen una dieta d'aprimament.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
1 ració
1 pit de pollastre
Pebre blanc
Pebre negre
Pebre rosa
500 ml brou de pollastre
1 cullerada de farina
Oli
Sal
PREPARACIÓ
- Escalfem una paella al foc amb un rajolí d'oli.
- Salem un pit de pollastre.
- Quan l'oli de la paella s'ha escalfat, marquem el pit pels dos costats i el reservem.
- En un morter, aixafem un grapadet de pebre negre, blanc i rosa i el torrem amb l'oli amb què hem marcat el pollastre.
- Afegim una cullerada de farina a la paella i la torrem sense que se'ns cremi.
- Aboquem, de mica en mica, 500 ml de brou de pollastre a la paella i remenem fins aconseguir una textura de salsa.
- Tallem el pit que teníem reservat a llesques i l'incorporem a la salsa. Ho deixem coure 2 minuts perquè s'integri tot.