Pollastre amb salsa de pebre

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Dieta: Per a esportistes
  • Informació nutricional
    -Obre

    El pit de pollastre conté més quantitat de proteïnes y menys greix que la cuixa, ideal per a persones que segueixen una dieta d'aprimament.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 ració

    1 pit de pollastre

    Pebre blanc

    Pebre negre

    Pebre rosa

    500 ml brou de pollastre

    1 cullerada de farina

    Oli 

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Escalfem una paella al foc amb un rajolí d'oli.
  2. Salem un pit de pollastre.
  3. Quan l'oli de la paella s'ha escalfat, marquem el pit pels dos costats i el reservem.
  4. En un morter, aixafem un grapadet de pebre negre, blanc i rosa i el torrem amb l'oli amb què hem marcat el pollastre.
  5. Afegim una cullerada de farina a la paella i la torrem sense que se'ns cremi.
  6. Aboquem, de mica en mica, 500 ml de brou de pollastre a la paella i remenem fins aconseguir una textura de salsa.
  7. Tallem el pit que teníem reservat a llesques i l'incorporem a la salsa. Ho deixem coure 2 minuts perquè s'integri tot.
Anar al contingut