Polos de fruita de pinyol
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Gessamí Caramés
- Dificultat: Baixa
- Temps: Més d'una hora
- Informació nutricional -Obre
Fer gelats de fruita a casa és la millor opció per refrescar-nos al mateix temps que nodrir-nos i divertir-nos!Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
6 cireres- 1 préssec d'aigua
- 1 mango
- 1 llima
- 1 beina de vainilla
- 2 cullerades de pasta d'ametlla (Almendrina)
- 3 claus
- Gingebre
- 120 ml d'aigua mineral
- 20 g de sucre morè
PREPARACIÓ
- Posem al foc un pot amb la polpa d'una beina de vainilla, 3 claus i 70 ml d'aigua mineral. Hi afegim i desfem dues cullerades de pasta d'ametlla.
- Escalfem aquesta barreja i després la deixem infusionar tapada durant 5 minuts.
- Tallem a daus molt petitsla meitat d'un préssec d'aigua sense pela i la reservem.
- La meitat del préssec que no hem tallar a daus la tallem a trossos més grans i la posem en un got batedor amb l'aigua perfumada colada. Ho turbinem.
- Omplim uns quants motlles de polo amb el contingut del got batedor, però primer hi posem la brunesa de préssec. Els motlles no s'han d'omplir fins a dalt, quan se'n congeli el contingut agafaran volum.
- Fiquem els motlles al congeladors, on els deixarem durant 4 hores mínim.
- Pelem un mango i en tallem a daus les millors parts. La resta la posem a un got batedor.
- En un pot posem 20 g de sucre morè i 50 ml d'aigua mineral. Dissolem el sucre al foc.
- Un cop dissolt posem a dins del pot una mica de sucre i una mica de ratlladura de llima. Ho tapem i deixem que infusioni durant 5 minuts.
- Al got batedor on tenim el mango trossejat espremem el suc de mitja llima colat, la infusió ja feta, també colada, i ho turbinem.
- Tallem per la meitat 6 cireres, en traiem el pinyol i les reservem.
- Posem als motlles el mango trossejat, trossos de cireres (3 meitats per motlle) i l'acabem d'omplir amb la pasta feta al got batedor.
- Ho fiquem al congelador durant un mínim de 4 hores.
- Ja tenim fets 8 polos casolans!!!