Pop a la brasa
- Programa: La fonda
- Cuina: Pep Nogué
INGREDIENTS
600 g de pop cuit
4 patates
1 litre d'oli d'oliva extra verge
1 ceba tendra
1 all tendre
50 ml de vinagre agredolç de vi blanc
pebre vermell dolç
sal gruixuda en escames
PREPARACIÓ
- Peleu les patates i talleu-les a rodelles d'un centímetre de gruix. Poseu-les en una pàtera per anar al forn, cobertes d'oli i un pols de sal. Poseu-les a coure a 100º fins que siguin toves. Reserveu-les.
- Peleu la cebes i l'all i talleu-los ben petits. Poseu-hi un xic d'oli de confitar les patates, un rajolí de vinagre agredolç de vi blanc i un pols de pebre vermell.
- Feu una bona brasa de carbó i quan estigui a punt, talleu les potes de pop cuit i escalfeu-les a la brasa.
- Poseu les patates confitades calentes en els plats, les potes de pop al damunt i amb la vinagreta de ceba i all tendre.