Porc amb salsa de nyora

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La carn de porc és rica en proteïnes de bona assimilació i en vitamines del grup B, cal menjar-se'n les parts magres i retirar-ne el greix visible.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 600 g llonzes de porc  

    40 g d'avellanes torrades  

    40 g d'ametlles torrades  

    400 ml d'aigua  

    20 g de mantega  

    2 nyores  

    2 cebes de Figueres mitjanes  

    1 gra d'all   

    Pebre vermell fumat dolç  

    Oli OVE  

    Pebre negre  

    Sal  

PREPARACIÓ

  1. Netegem dues nyores de llavors i tiges i les submergim en 400 ml d'aigua bullent.  
  2. Un cop hidratades, les posem en un got batedor amb 40 g d'avellanes torrades, 40 g d'ametlles torrades i l'aigua colada on hem escaldat les nyores. Ho turbinem.   
  3. Colem la picada i ho reservem.  
  4. Salpebrem 600 g de llonzes de porc, les marquem per banda i banda i les reservem.  
  5. A la cassola on hem marcat el porc, hi afegim dues cebes de Figueres tallades a juliana i un gra d'all aixafat.  
  6. Un cop enrossit, hi afegim el porc que teníem reservat i la picada. Tapem la cassola i ho coem a foc mitjà-alt uns deu minuts.  
  7. Afegim a la cassola 20 g de mantega per lligar la salsa.   
  8. Ho emplatem posant-hi una mica de pebre vermell fumat per sobre.  
Anar al contingut