Porco tonnato

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Arnau Paris
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • 1 llaminera de porc

    1 pot de maionesa

    2 lloms d'anxova

    1 llauna de tonyina

    Tàperes

    1/2 pastanaga

    1/2 ceba

    1/2 porro

    Ametlles fregides

    Pa torrat

     

     

     

PREPARACIÓ

  1. Fem bullir aigua en una cassola, amb mitja pastanaga, mitja ceba i mig porro.
  2. Quan arrenqui el bull hi posem la llaminera de porc, i la courem durant 10 minuts.
  3. La traiem de l'aigua bullint i la posem en aigua amb gel.
  4. Preparem una salsa triturant les anxoves, la tonyina i les tàperes amb la maionesa (pot ser de pot i evitem que es talli) i si fes falta hi afegim aigua.
  5. Traiem la llaminera de l'aigua amb gel i l'eixuguem bé.
  6. La tallem i la disposem a sobre d'una font.
  7. La cobrim amb salsa i acabem amb més tàperes, una mica d'ametlla fregida i pa torrat.
Anar al contingut