Porco tonnato
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Arnau Paris
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
1 llaminera de porc
1 pot de maionesa
2 lloms d'anxova
1 llauna de tonyina
Tàperes
1/2 pastanaga
1/2 ceba
1/2 porro
Ametlles fregides
Pa torrat
PREPARACIÓ
- Fem bullir aigua en una cassola, amb mitja pastanaga, mitja ceba i mig porro.
- Quan arrenqui el bull hi posem la llaminera de porc, i la courem durant 10 minuts.
- La traiem de l'aigua bullint i la posem en aigua amb gel.
- Preparem una salsa triturant les anxoves, la tonyina i les tàperes amb la maionesa (pot ser de pot i evitem que es talli) i si fes falta hi afegim aigua.
- Traiem la llaminera de l'aigua amb gel i l'eixuguem bé.
- La tallem i la disposem a sobre d'una font.
- La cobrim amb salsa i acabem amb més tàperes, una mica d'ametlla fregida i pa torrat.