Porridge de xocolata
INGREDIENTS
250 ml beguda de nous
30 g flocs de civada
25 g crema d'ametlla
20 g anacards salats
3 maduixes
1 plàtan
Cacau 100% en pols
Sal
PREPARACIÓ
- Posem un pot a escalfar i hi aboquem 30 g de flocs de civada i els torrem durant 3 minuts.
- Pelem i mal tallem 1 plàtan madur i l'afegim al pot juntament amb 1 cullerada de cacau en pols, un pessic de sal i 250 ml de beguda de nous. Ho integrem i ho coem a foc mitjà durant 8 minuts i ho anem remenant de tant en tant.
- Un cop hagin passat els 8 minuts i el porridge estigui cuit, tallem a làmines 3 maduixes netes i les reservem.
- Agafem 20 g anacards naturals, els mal tallem i els reservem.
- Finalment, posem el porridge en un plat fondo i per sobre hi posem les maduixes laminades i els anacards picats. Per acabar-ho, hi afegim 25 g de crema d'ametlla.