Préssec amb crema i coca de vidre
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
Els préssecs són rics en betacarotens (provitamina A), que ajuden al manteniment de la pell, de la visió i del sistema immunitari.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 2 PERSONES:
70 g sucre
30 g xocolata blanca
12 g maizena
300 ml beguda de nous
3 ous
1 préssec d'Ordal
1 taronja
Vi malvasia
Canonet de canyella
Coca de vidre
Mantega
PREPARACIÓ
- Pelem una pela de taronja i la posem en un pot juntament amb el canonet de canyella, 50 g de sucre, 300 ml de beguda de nous (menys una miqueta) i ho posem a escalfar.
- En un altre bol hi posem la resta de beguda de nous amb 12 g de maizena, 3 rovells d'ou i ho integrem.
- Aboquem al bol un raig de la beguda que tenim calenta i ho integrem a poc a poc perquè agafi temperatura gradualment. Ho anirem fent fins a abocar-la tota i ho courem 1 minut a foc mitjà fins que espesseixi.
- Traiem la canyella i la pela de taronja.
- Maltallem 30 g de xocolata blanca i l'afegim al foc. Remenem amb varetes manuals perquè es desfaci.
- Posarem dos bols, un amb gel i l'altre a sobre per fer el bany maria invertit. Aboquem al bol de dalt la crema i ho anirem removent amb varetes perquè es refredi.
- Pelem i tallem a daus un préssec d'Ordal.
- El posem en una paella al foc amb una nou de mantega i el saltem durant 2 minuts.
- Hi afegim una cullerada de sucre i ho caramel·litzem durant 1 minuts.
- Hi aboquem un raig de malvasia i esperem fins que s'evapori l'alcohol.
- Trossegem amb les mans una coca de vidre.
- En un plat hi posem la crema refredada, el préssec per sobre i hi acabem de ratllar una mica de pela de taronja per sobre. La coca de vidre ens servirà de cullera per menjar-nos-ho.