Préssec de Lleida amb infusió de marialluïsa i agar-agar de menta
- Programa: Tot es mou
- Cuina: Teresa Carles
INGREDIENTS
INFUSIÓ DE MARIALLUÏSA
Infusió de marialluïsa:
300 g d'aigua
75 g de sucre morè
Menta
Marialluïsa
4 préssecs
-
AGAR-AGAR DE MENTA
250 g d'aigua
12 g de menta fresca
50 g de xarop d'atzavara
1 g d'espirulina
1,5 g d'agar-agar
PREPARACIÓ
- Fem una infusió de menta, que deixarem al foc uns deu minuts, i colem les fulles.
- Hi afegim el xarop d'atzavara, l'espirulina i l'agar-agar i la deixem bullir un parell de minuts.
- Després la deixem refredar a la nevera perquè es faci la gelatina.
- En una altra cassola, posem a bullir la marialluïsa i unes fulles de menta, afegim el sucre de canya per fer una mena d'almívar i, finalment, els préssecs tallats.
- Ho deixem bullir uns minuts sense que el préssec quedi massa tou.
- Un cop feta la gelatina amb xarop d'atzavara, l'espirulina i l'agar-agar, emplatem els préssecs i l'afegim per sobre.
- Ho podeu acompanyar amb gelat de vainilla i nous.