Préssec de Lleida amb infusió de marialluïsa i agar-agar de menta

INGREDIENTS

  • INFUSIÓ DE MARIALLUÏSA

    Infusió de marialluïsa:

    300 g d'aigua

    75 g de sucre morè

    Menta

    Marialluïsa

    4 préssecs

  • AGAR-AGAR DE MENTA

    250 g d'aigua

    12 g de menta fresca

    50 g de xarop d'atzavara

    1 g d'espirulina

    1,5 g d'agar-agar

PREPARACIÓ

  1. Fem una infusió de menta, que deixarem al foc uns deu minuts, i colem les fulles.
  2. Hi afegim el xarop d'atzavara, l'espirulina i l'agar-agar i la deixem bullir un parell de minuts.
  3. Després la deixem refredar a la nevera perquè es faci la gelatina.
  4. En una altra cassola, posem a bullir la marialluïsa i unes fulles de menta, afegim el sucre de canya per fer una mena d'almívar i, finalment, els préssecs tallats.
  5. Ho deixem bullir uns minuts sense que el préssec quedi massa tou. 
  6. Un cop feta la gelatina amb xarop d'atzavara, l'espirulina i l'agar-agar, emplatem els préssecs i l'afegim per sobre.
  7. Ho podeu acompanyar amb gelat de vainilla i nous. 

 

 

 

 

 

Anar al contingut