Préssecs quadrats
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Alba Roig
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Bresca, Cambrils, Tarragona
INGREDIENTS
- 400 g de préssecs
- 100 g de sucre
- 5 fulls de gelatina
- Arrop de vi:
- 1/2 l de vi negre
- 150 g de sucre
- un canonet de canyella
- una pell de taronja
- Crumble:
- 45 g de sucre morè
- 45 g d'ametlla pelada en pols
- 30 g de mantega
- 20 g de farina
PREPARACIÓ
Per començar, poseu en un cassó els préssecs pelats i tallats a daus i el sucre, i deixeu-ho coure durant 3 minuts. Després, afegiu-hi la gelatina, remullada i escorreguda, remeneu-ho bé, poseu-ho dins els motllos i deixeu-ho refredar a la nevera durant 4 o 5 hores.
Per fer l'arrop, poseu en un cassó el vi negre, el sucre, la pell de taronja i la canyella i deixeu-ho reduir a foc suau. A continuació, retireu-ho del foc i deixeu-ho refredar a la nevera.
Per fer el crumble, poseu sobre una safata, el sucre morè, l'ametlla, la farina i la mantega i remeneu-ho bé amb els dits fins que quedi tot ben barrejat. Seguidament, deixeu-ho coure al forn durant 7 minuts a 200 graus.
I ja per acabar, emplateu el motllo amb el préssec, desemmotlleu-lo, poseu-hi el crumble al voltant i salseu-ho tot amb l'arrop de vi.
Per fer l'arrop, poseu en un cassó el vi negre, el sucre, la pell de taronja i la canyella i deixeu-ho reduir a foc suau. A continuació, retireu-ho del foc i deixeu-ho refredar a la nevera.
Per fer el crumble, poseu sobre una safata, el sucre morè, l'ametlla, la farina i la mantega i remeneu-ho bé amb els dits fins que quedi tot ben barrejat. Seguidament, deixeu-ho coure al forn durant 7 minuts a 200 graus.
I ja per acabar, emplateu el motllo amb el préssec, desemmotlleu-lo, poseu-hi el crumble al voltant i salseu-ho tot amb l'arrop de vi.