Provolone amb cirerols

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    El tomàquet conté licopè, un pigment natural que li aporta color vermell i que té funció antioxidant; i quan es cuina se'n potencia l'efecte.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 450 g cirerols 

    1 formatge provolone 

    2 grans d'all 

    1 cullerada herbes provençals 

    1 culleradeta Caiena picada 

    Pebre negre en gra 

    Oli OVE 

    Sal 

PREPARACIÓ

Netegem 450 g de cirerols. 

Escalfem una paella amb un raig d'oli OVE i dos grans d'all que aixafem. 

Aboquem els cirerols a la paella i els saltem un parell de minuts evitant que els salti la pell. Un cop saltats, els passem a una safata de forn. 

Tallem a daus 200 g de formatge provolone i els repartim per sobre els cirerols. 

Repartim per la safata una mica de sal, pebre negre, una culleradeta de Caiena molta i una cullerada d'herbes provençals. 

Ho enfornem 8 minuts a 220º. 

Un cop fora del forn, ho servim tebi. 

Anar al contingut