Provolone amb cirerols
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
El tomàquet conté licopè, un pigment natural que li aporta color vermell i que té funció antioxidant; i quan es cuina se'n potencia l'efecte.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
450 g cirerols
1 formatge provolone
2 grans d'all
1 cullerada herbes provençals
1 culleradeta Caiena picada
Pebre negre en gra
Oli OVE
Sal
PREPARACIÓ
Netegem 450 g de cirerols.
Escalfem una paella amb un raig d'oli OVE i dos grans d'all que aixafem.
Aboquem els cirerols a la paella i els saltem un parell de minuts evitant que els salti la pell. Un cop saltats, els passem a una safata de forn.
Tallem a daus 200 g de formatge provolone i els repartim per sobre els cirerols.
Repartim per la safata una mica de sal, pebre negre, una culleradeta de Caiena molta i una cullerada d'herbes provençals.
Ho enfornem 8 minuts a 220º.
Un cop fora del forn, ho servim tebi.