Prunes farcides amb festucs

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    La fruita seca com les panses, les prunes, les orellanes... aporten un concentrat de vitamines, minerals i fibra... també de sucresAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 4 prunes deshidratades

    8 festucs amb closca

    2 rodelles de cecina

    Tabasco

    Oli d'oliva verge extra

    Porradell

PREPARACIÓ

  1. Comencem per esclovar els 8 festucs i els reservem.
  2. Escalfem l'airfryer a 185º.
  3. Obrim cada pruna per la meitat i hi posem 2 festucs a dins. Reservem en un plat.
  4. Tallem les rodelles de cecina per la meitat. Emboliquem cada pruna amb un tros de cecina i ho enganxem tot clavant-hi un escuradents. 
  5. Posem cada pruna embolcallada amb la cecina en un recipient adient per "fregir-les" amb l'airfryer durant 5 minuts a 185º.
  6. Per fer una salsa d'acompanyament, en un bol posem 1 cullerada d'oli d'oliva verge extra i unes gotes de tabasco al gust. Remenem i emulsionem. Si no us agrada el picant, el tabasco es pot substituir per vinagre de Mòdena, alguna herba aromàtica, vinagre o pebre vermell. Reservem.
  7. Un cop cuites, col·loquem les prunes amb festucs en un plat i les amanim amb una mica de salsa. Piquem una mica de porradell i el posem per sobre.
Anar al contingut