Prunes farcides amb festucs
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
La fruita seca com les panses, les prunes, les orellanes... aporten un concentrat de vitamines, minerals i fibra... també de sucresAmb la col·laboració de:
INGREDIENTS
4 prunes deshidratades
8 festucs amb closca
2 rodelles de cecina
Tabasco
Oli d'oliva verge extra
Porradell
PREPARACIÓ
- Comencem per esclovar els 8 festucs i els reservem.
- Escalfem l'airfryer a 185º.
- Obrim cada pruna per la meitat i hi posem 2 festucs a dins. Reservem en un plat.
- Tallem les rodelles de cecina per la meitat. Emboliquem cada pruna amb un tros de cecina i ho enganxem tot clavant-hi un escuradents.
- Posem cada pruna embolcallada amb la cecina en un recipient adient per "fregir-les" amb l'airfryer durant 5 minuts a 185º.
- Per fer una salsa d'acompanyament, en un bol posem 1 cullerada d'oli d'oliva verge extra i unes gotes de tabasco al gust. Remenem i emulsionem. Si no us agrada el picant, el tabasco es pot substituir per vinagre de Mòdena, alguna herba aromàtica, vinagre o pebre vermell. Reservem.
- Un cop cuites, col·loquem les prunes amb festucs en un plat i les amanim amb una mica de salsa. Piquem una mica de porradell i el posem per sobre.