Puré de patata amb bolets, cansalada viada i botifarra

- Programa: Caçadors de bolets
- Cuina: Joan Prat, Restaurant Ca la Bòrnia, Cercs ( Berguedà)
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- Barreja de bolets del Berguedà ( llenegues, rovellons, camagrocs, mollerics...)
- Patates
- Cansalada viada
- Botifarra negra
- Col confitada
- Sal
- Pebre
- Oli
- All
- Julivert
PREPARACIÓ
1. Netegeu bé els bolets, traieu la pell i l'esponja dels mollerics i trossegeu els bolets.
2. Feu un puré de patata.
3. Poseu una paella al foc amb oli i saltegeu-hi els bolets, quan els tingueu mig cuits afegiu alls i julivert picat.
4. Aboqueu-ho tot a la safata on tingueu el puré de patata i barregeu-ho .
5. Acompanyeu el plat amb una tira de cansalada passada per la paella, un tall de botifarra negra i, si en teniu, poseu-hi unes fulles de col confitada en vinagre.
2. Feu un puré de patata.
3. Poseu una paella al foc amb oli i saltegeu-hi els bolets, quan els tingueu mig cuits afegiu alls i julivert picat.
4. Aboqueu-ho tot a la safata on tingueu el puré de patata i barregeu-ho .
5. Acompanyeu el plat amb una tira de cansalada passada per la paella, un tall de botifarra negra i, si en teniu, poseu-hi unes fulles de col confitada en vinagre.