"Quesadillas" de pollastre a l'ast

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Informació nutricional
    -Obre

    El pollastre és una de les carns més lleugeres i pobres en greix que podem trobar, sempre que li traiem la pell abans de cuinar-lo.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 2 tortillas de blat  

    1 pit de pollastre a l'ast 

    100 g formatge tendre 

    1 iogurt grec 

    Cogombrets envinagrats  

    Bitxos d'Ibarra envinagrats 

    Menta fresca 

    Salsa tabasco 

    Pebre negre 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Esfilagarsem un pit de pollastre cuit a l'ast o al forn.
  2. Escalfem una paella.
  3. Posem una tortilla de blat grossa a la paella.
  4. Tallem de qualsevol manera 100 g de formatge de vaca tendre i el posem a sobre la tortilla.
  5. Hi afegim el pollastre esfilagarsat, pebre negre, sal.
  6. Tallem a rodelles uns cogombrets envinagrats i uns bitxos d'Ibarra envinagrats. Ho afegim a la tortilla.
  7. Tapem la tortilla farcida amb una altra tortilla i deixem que tot es cogui uns minuts a foc mitjà.
  8. Mentrestant, piquem unes fulles de menta dins un bol.
  9. Afegim un iogurt grec al bol de la menta. Ho barregem bé.
  10. Tombem la "quesadilla" i deixem que es cogui per l'altre costat.
  11. Acabem la salsa de iogurt amb unes gotes de salsa picant.  
  12. Quan la "quesadilla" estigui feta, la tallem en 4 porcions i la servim amb la salsa de iogurt.
Anar al contingut