"Quesadillas" de pollastre a l'ast
INGREDIENTS
2 tortillas de blat
1 pit de pollastre a l'ast
100 g formatge tendre
1 iogurt grec
Cogombrets envinagrats
Bitxos d'Ibarra envinagrats
Menta fresca
Salsa tabasco
Pebre negre
Sal
PREPARACIÓ
- Esfilagarsem un pit de pollastre cuit a l'ast o al forn.
- Escalfem una paella.
- Posem una tortilla de blat grossa a la paella.
- Tallem de qualsevol manera 100 g de formatge de vaca tendre i el posem a sobre la tortilla.
- Hi afegim el pollastre esfilagarsat, pebre negre, sal.
- Tallem a rodelles uns cogombrets envinagrats i uns bitxos d'Ibarra envinagrats. Ho afegim a la tortilla.
- Tapem la tortilla farcida amb una altra tortilla i deixem que tot es cogui uns minuts a foc mitjà.
- Mentrestant, piquem unes fulles de menta dins un bol.
- Afegim un iogurt grec al bol de la menta. Ho barregem bé.
- Tombem la "quesadilla" i deixem que es cogui per l'altre costat.
- Acabem la salsa de iogurt amb unes gotes de salsa picant.
- Quan la "quesadilla" estigui feta, la tallem en 4 porcions i la servim amb la salsa de iogurt.