Quiche lorraine de formatge i pernil dolç
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Joan Alegret
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Pastisseria Alegret, Sant Cugat del Vallès
INGREDIENTS
- 200 g de pasta brisa salada
- 1/2 l de nata líquida
- 6 ous
- sal
- pebre
- 100 g de pernil dolç
- 100 g de formatge
- 50 g de formatge ratllat
PREPARACIÓ
- Per fer la crema, poseu els ous en un bol i bateu-los una mica.
- Després afegiu-hi la crema de llet, la sal i el pebre, i torneu-ho a batre. Deixeu-ho reposar uns minuts.
- Mentrestant, folreu el motlle amb la pasta brisa, que prèviament haureu estirat i enfarinat per evitar que s'enganxi.
- Retalleu la pasta que sobresurti del motlle.
- Tot seguit, afegiu-hi el formatge i el pernil tallat a trossets, i la crema.
- A continuació, cobriu-ho tot amb formatge ratllat i deixeu-ho coure al forn a 180 o 190 graus durants uns 45 minuts.
- Quan la cassoleta s'hagi refredat, desemmotlleu-la i ja podreu emplatar-la.