Rambutà: Tàrtar de bacallà esqueixat

- Programa: Cuina x solters
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Per persona:
- 6 rambutans madurs
- 100 g de bacallà per esqueixar
- flocs de coco deshidratat
- 1 llauna petita de blat de moro en conserva
- 4 xampinyons
- 50 g de canonges
- oli d'oliva verge extra
- concentrat de carn
PREPARACIÓ
Peleu i talleu els rambutans.
Esqueixeu el bacallà al més petit possible i deixeu-lo emulsionar amb oli d'oliva.
Talleu els xampinyons a dauets i els canonges a la juliana.
Salteu el blat de moro escorregut en una paella i feu-hi reduir el concentrat de carn.
Munteu el tàrtar amb el bacallà, els xampinyons, els rambotans, els canonges i el blat de moro.
Feu un motlle amb una ampolla d'aigua de plàstic, munteu l'estructura del tàrtar i hi escampeu-hi flocs de coco.
Esqueixeu el bacallà al més petit possible i deixeu-lo emulsionar amb oli d'oliva.
Talleu els xampinyons a dauets i els canonges a la juliana.
Salteu el blat de moro escorregut en una paella i feu-hi reduir el concentrat de carn.
Munteu el tàrtar amb el bacallà, els xampinyons, els rambotans, els canonges i el blat de moro.
Feu un motlle amb una ampolla d'aigua de plàstic, munteu l'estructura del tàrtar i hi escampeu-hi flocs de coco.