Rap al vapor amb verduretes de temporada

- Programa: La cuina de l'Isma
- Cuina: Isma Prados
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Rap al vapor amb verduretes de temporada
- (per a 2 persones)
- 2 lloms de rap de costa
- arrel de fonoll
- 4 pastanagues petites
- arrel de celerí
- estragó fresc
- 50 g de brots de bròquil
PREPARACIÓ
1.Per fer el peix al vapor, posem els talls de rap dins l'olla de vapor, amb una espurna de sal, cintes i, en acabat, les verdures: el bròquil, el celerí, les pastanagues, una mica d'estragó i el fonoll. Sal i pebre negre, un rajolinet d'oli i el coem al vapor uns 6-7 minuts.
2.Al cap d'uns 20 minuts, tirem unes fulles de julivert al brou per fer-ne la infusió.
2.Al cap d'uns 20 minuts, tirem unes fulles de julivert al brou per fer-ne la infusió.