"Raviolis" cruixents de gambes

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les gambes són riques en fòsfor, mineral imprescindible pel bon manteniment dels ossos i de les dents.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:

    2 minitortillas de blat
  • 4 gambes
  • 1 ou
  • 1 llima
  • 1/2 alvocat
  • Salsa piri-piri
  • Salsa de soja
  • Coriandre
  • Oli OVE
  • Pebre
  • Sal

PREPARACIÓ

  1. Tallem per la meitat un parell de tortillas de blat.
  2. En un bol, hi posem el suc de mitja llima, un raig de salsa de soja, un raig de salsa piri-piri, oli, coriandre picat, una mica de pebre i quatre cues de gamba.
  3. Farcim les mitges tortilles amb la barreja anterior i les tanquem en forma triangular, emulant un ravioli.
  4. Batem un ou i pintem els "raviolis".
  5. Coem els "raviolis" a la fregidora d'aire durant 10 minuts a 180º C.
  6. Preparem una salsa. En un got batedor, hi posem mig advocat, el suc de la mitja llima que havíem reservat, oli, sal, pebre i coriandre. Ho triturem.
Anar al contingut