"Raviolis" cruixents de gambes
INGREDIENTS
PER A 1 PERSONA:
2 minitortillas de blat- 4 gambes
- 1 ou
- 1 llima
- 1/2 alvocat
- Salsa piri-piri
- Salsa de soja
- Coriandre
- Oli OVE
- Pebre
- Sal
PREPARACIÓ
- Tallem per la meitat un parell de tortillas de blat.
- En un bol, hi posem el suc de mitja llima, un raig de salsa de soja, un raig de salsa piri-piri, oli, coriandre picat, una mica de pebre i quatre cues de gamba.
- Farcim les mitges tortilles amb la barreja anterior i les tanquem en forma triangular, emulant un ravioli.
- Batem un ou i pintem els "raviolis".
- Coem els "raviolis" a la fregidora d'aire durant 10 minuts a 180º C.
- Preparem una salsa. En un got batedor, hi posem mig advocat, el suc de la mitja llima que havíem reservat, oli, sal, pebre i coriandre. Ho triturem.