Raviolis d'espinacs amb calamars
INGREDIENTS
125 g raviolis d'espinacs de pasta fresca
45 g tomàquet concentrat
10 g tinta de sípia
120 g calamar
10 g tàperes
Sidra
Oli
PREPARACIÓ
- Posem aigua a bullir.
- Mentre l'aigua es va escalfant, tallem a daus 120 g de calamar.
- Un cop els tinguem tallats, els afegim a una paella amb oli i els saltem durant un minut i mig.
- Posteriorment hi afegim 45 g de tomàquet concentrat i ho barregem bé.
- Quan l'aigua bull hi afegim 125 g de raviolis frescos d'espinacs i els deixem al foc durant 3 minuts.
- A la paella on tenim el calamar hi afegim un raig de sidra.
- I mentre es va evaporant hi afegim 10 g de tinta de sípia, que la courem fins que arrenqui el bull.
- Un cop hagin passat 3 minuts des que hi hem posat la pasta, passem a la paella la pasta cuita i una mica de l'aigua de la cocció. I ho integrem bé.
- En el moment d'emplatar hi afegim unes quantes tàperes, que hem maltallat, a la ració de raviolis d'espinacs amb calamar que vulguem menjar.