Refresc de fruites

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    Aprofitar els excedents de fruita per fer-ne pastissos, compotes o refrescs és una manera d'aprofitar-los abans que es facin malbé i així evitar el malbaratament alimentariAmb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 poma vermella 

    400 g de meló  

    1 l d'aigua de coco  

    1 llima  

    1/2 canonet de canyella  

    1 dit de gingebre  

    Marialluïsa i menta 

PREPARACIÓ

  1. Tallem i pelem una poma vermella. La posem a la gerra del vas batedor.  
  2. Tallem a daus 400 g de meló i els afegim a la gerra.  
  3. Ratllem dins la gerra un dit de gingebre pelat. 
  4. Afegim a la gerra 1 litre d'aigua de coco i ho triturem fins que quedi líquid i sense grumolls. 
  5. Colem la barreja i ho aboquem a dins de dues ampolles de litre. 
  6. En una de les ampolles, hi posem un twist de llima i 1/2 branquilló de canyella. A l'altra ampolla, hi posem unes fulles de marialluïsa i menta. Fiquem les ampolles a la nevera perquè s'infusionin tota la nit. 
  7. Ho servim fred. 
Anar al contingut