Rejat (Gambes) - Iginniarfik, Groenlàndia
- Programa: Karakia
- Cuina: Jan Frederiksen, Vic
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Dieta: Sense lactosa
INGREDIENTS
- gambes (o llagostins)
- alls
- sal
- oli d'oliva
PREPARACIÓ
Talleu els "bigotis" a les gambes. Podeu calcular unes 6 gambes per persona.
Peleu i talleu un parell d'alls a làmines no gaire fines.
Poseu una planxa al foc amb un raig d'oli i els alls laminats.
Quan sigui calenta, repartiu-hi les gambes i saleu-les generosament. Feu-les coure uns 3 minuts per cada costat i ja les tindreu a punt per servir.
Peleu i talleu un parell d'alls a làmines no gaire fines.
Poseu una planxa al foc amb un raig d'oli i els alls laminats.
Quan sigui calenta, repartiu-hi les gambes i saleu-les generosament. Feu-les coure uns 3 minuts per cada costat i ja les tindreu a punt per servir.