Remolada de remolatxa
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:
1 remolatxa cuita
3 anxoves
1 llima
1 ou
1/2 ceba tendra
1 culleradeta de mostassa antiga
Julivert
Vinagre de poma
Oli OVE
Pebre negre
Sal
PREPARACIÓ
- Ens posem guants per ratllar 1 remolatxa ja cuita que posarem en un bol. Hi afegim un rajolí de vinagre de poma, pebre negre i sal. Ho barregem i ho reservem.
- Afegim a un got batedor 1 ou i oli i en fem una maionesa. A la maionesa hi afegirem unes gotes de vinagre i 1 llom d'anxova.
- Tallem mitja ceba tendra a brunesa i l'afegim al bol de la remolatxa. També hi afegim julivert picat.
- Finalment, hi afegim 1 cullerada de maionesa i 1 cullerada de mostassa antiga. Ho integrem bé.
- Servirem la remolada de remolatxa en un plat amb un parell de lloms d'anxoves, julivert picat per sobre i ratlladura de llima.