Remolatxes escabetxades

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Dieta: Vegetariana
  • Informació nutricional
    -Obre

    La remolatxa és un vegetal que conté uns pigments anomenats antocianines, amb un potent efecte antioxidant que ens ajuda a combatre els radicals lliures.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • PER A 1 PERSONA:

    2 remolatxes bullides

    150 ml nata 35% MG

    1/2 ceba tendra

    1 llima

    1 llimona

    Oli OVE

    Vinagre poma

    Pebre blanc

    Sal

PREPARACIÓ

1. Tallem la part blanca de mitja ceba ben petita i la coem a la paella, a foc baix, amb un rajolí d'oli. La part verda la tallem en juliana i la reservem.

2. Tallem a daus les 2 remolatxes ja bullides.

3. Afegim vinagre a la paella. Les proporcions serien 1 part de vinagre per 3 d'oli.

4. Afegim a la paella pebre blanc, la remolatxa i un polsim de sal. Ho deixem coent uns 3 minuts.

5. En un bol, preparem una crema agra. El primer pas és muntar la nata. Seguidament, ratllem la pela d'una llima i d'una llimona, i hi afegim també uns raigs dels sucs de les dues fruites. Ho remenem.

6. Afegim a l'escabetx els sucs de la llima i de la llimona. Ho integrem bé.

7. Emplatem les remolatxes escabetxades. Al damunt, hi posem una mica de crema agra.

8. Acabem el plat amb una mica de ceba tallada en juliana que havíem reservat.

Anar al contingut