Risotto meravella
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:
75 g pasta meravella
70 g formatge curat
50 g mantega
40 g pernil salat
350 ml brou pollastre
Ceba
Julivert
Safrà
Sal
PREPARACIÓ
- Escalfem en una cassola 30 g de mantega i, mentrestant, tallem a brunesa mitja ceba de Figueres. Un cop la tenim tallada, l'afegim a la cassola amb una mica de sal i la courem 4 minuts sense que agafi color.
- Afegim a la cassola uns quants brins de safrà que enrossim.
- Un cop rossos, hi afegim 75 g de pasta meravella que enrossirem.
- Hi afegirem 350 ml de brou de pollastre calent i courem la pasta 4 minuts a foc mitjà.
- Tallem 40 g de pernil salat i l'afegim a l'arròs. Ho integrem i apaguem el foc.
- Per fer el "mantecatto", afegim a la cassola 20 g de mantega i 70 g de formatge curat que ratllarem. Ho remenem enèrgicament.
- Per acabar, piquem unes fulles de julivert i les posem a sobre el risotto.