Rogers amb cremós de carbassa

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El roger o moll és un peix semigràs (a mig camí del blanc i del blau), molt saborós i apreciat. La tardor n'és el millor moment i destaca per ser un dels aliments més rics en iode".Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:

    4 lloms de rogers  

    50 g de carbassa  

    25 g de poma 

    100 ml d'aigua  

    15 ml oli OVE 

    1 llima 

    Llorer 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Tallem 50 g de carbassa a mida menuda. També tallem uns 25 g de poma. Afegim la poma i la carabassa en un pot amb 100 ml d'aigua i ho bullim 8 minuts. 
  2. Un cop bullit, ho turbinem. Per acabar, hi afegim 15 ml d'oli d'oliva, sal i unes gotes de llima que espremem. Ho tornem a turbinar i ho reservem. 
  3. En un pot al foc hi tenim aigua calenta. Posem quatre lloms de rogers (uns 100 g) a sobre una reixeta. Hi tirem l'aigua calenta per banda i banda fins que queden cuits. Els salem. 
  4. Per emplatar, posem primer la crema, a sobre els rogers i per últim una mica de ratlladura de llima per sobre. 
Anar al contingut