Rogers arrebossats
- Programa: La salut al cistell
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
- - 4 rogers de 150 grams
- - 3 fulles de menta
- - 40 grams de farina d'oliva deshidratada
- - un polsim de pebre vermell
- - sal
- - un rajolí d'oli
- - 150 grams de pa rallat
PREPARACIÓ
Si estàs cansat de menjar peix arrebossat amb farina de galeta, nosaltres et proposem una manera molt més bona i sana d'arrebossar.
En primer lloc, s'ha de barrejar la farina d'oliva deshidratada, les fulles de menta, el pebre vermell, el pa ratllat, la sal i l'oli fins que s'aconsegueixi una pasta. Seguidament, s'ha de posar una capa de la pasta sobre els filets de roger.
Per coure-ho, s'ha d'escalfar el forn a 150/160º i posar-hi el peix durant 6 minuts.
És una manera molt simple i molt bona d'arrebossar els nostres plats i que quedin més gustosos.
En primer lloc, s'ha de barrejar la farina d'oliva deshidratada, les fulles de menta, el pebre vermell, el pa ratllat, la sal i l'oli fins que s'aconsegueixi una pasta. Seguidament, s'ha de posar una capa de la pasta sobre els filets de roger.
Per coure-ho, s'ha d'escalfar el forn a 150/160º i posar-hi el peix durant 6 minuts.
És una manera molt simple i molt bona d'arrebossar els nostres plats i que quedin més gustosos.