Roll de cebiche d'escopinyes
INGREDIENTS
Per a 1 persona
1 pa brioix
-
1 llauna d'escpinyes
1 tomàquet pera
- 1/2 alvocat
- 1/4 ceba figueres
- 1 llima
- Vinagre de Mòdena
- Blat de moro fregit
- Tabasco
PREPARACIÓ
- Tallem a daus 1 tomàquet pera i el reservem un a bol gran
- Pelem i tallem a daus mig alvocat
- El reservem al bol.
- Tallem a juliana un quart de ceba figueres. La reservem al bol
- Esprenem una llima al bol.
- Afegim unes gotes de salsa tabasco al bol, unes gotes de vinagre de Mòdena i una llauna d'escopinyes amb una mica del seu líquid.
- Ho bsarregem bé i ho deixem reposar uns minuts.
- Escalfem un paella per marcar el brioix i el marquem per les dues cares.
- Piquem lleugerament un gapat petit de blat de moro amb el morter.
- Obrim el brioxi al llarg i el farcim amb el cebiche d'escopinyes i el blat de moro.