Roll de cebiche d'escopinyes

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les cloïsses, les escopinyes i els musclos són rics en ferro i proteïnes de bona assimilació, per contra, tenen poc greix i aporten poques calories.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Per a 1 persona

    1 pa brioix

  • 1 llauna d'escpinyes

    1 tomàquet pera

  • 1/2 alvocat 
  • 1/4 ceba figueres
  • 1 llima
  • Vinagre de Mòdena 
  • Blat de moro fregit
  • Tabasco

PREPARACIÓ

  1. Tallem a daus  1 tomàquet pera i el reservem un a bol gran
  2. Pelem i tallem a daus mig alvocat
  3. El reservem al bol.
  4. Tallem a juliana un quart de ceba figueres. La reservem al bol
  5. Esprenem una llima al bol.
  6. Afegim unes  gotes de salsa tabasco al bol, unes  gotes de vinagre de Mòdena i una llauna d'escopinyes amb una mica del seu líquid.
  7. Ho bsarregem bé i ho deixem reposar uns minuts. 
  8. Escalfem un paella per marcar el brioix i el marquem per les dues cares.
  9. Piquem lleugerament un gapat petit de blat de moro amb el morter.
  10. Obrim el brioxi al llarg i el farcim amb el cebiche d'escopinyes i el blat de moro.
Anar al contingut