Romanesco amb romesco
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Dieta: Vegetariana
- Informació nutricional -Obre
El romanesco és una hortalissa de la família de les coliflors, característica dels mesos freds, destaca per ser de les menys flatulentes i de les més riques en vitamina C del grup.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
1 romanesco
4 ous
Romesco
Sal
PREPARACIÓ
- Coem el romanesco, que haurem tallat en arbrets, amb aigua bullent i un polsim de sal, durant 4 minuts.
- Coem 4 ous, en aigua bullent. Com que els fem mollet, també s'estaran al foc durant 4 minuts. És important que l'ou estigui temperat, al moment de posar-los a bullir.
- Passat aquest temps, traiem els ous i els posem en un bol amb aigua i gel.
- Els pelem amb cura.
- Emplatem el romanesco, acompanyant-lo de romesco. Hi posem un ou al capdamunt i ja el podrem servir.