Rosa de mango i salmó
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 10 minuts
- Dieta: Sense lactosa
- Informació nutricional -Obre
El peix blau com el salmó és ric en greixos omega-3, imprescindibles per a la salut cardiovascular. Se n'ha de menjar unes 3 o 4 vegades a la setmana.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
1 ració
1 mango
150 g salmó fumat Royal
1 llima
Blat de moro fregit
Barreja d'espècies picants
Oli OVE
PREPARACIÓ
- Netegem i pelem un mango.
- El tallem i deixem la part del pinyol per a després.
- Aboquem una barreja d'espècies picants en un plat fondo.
- Laminem bé el mango i anem deixant les làmines a un plat. Amb la carn del mango que està més a prop del pinyol, i que no hem pogut aprofitar, farem la salsa. Posem pell de llima ratllada, els trossos de mango més petits i el suc de la mateixa llima a un got batedor.
- Hi posem una mica de sal, una mica de pebre i un raig d'oli OVE.
- Ho triturem fins a aconseguir una salsa.
- Posem aquesta salsa a la base del plat. I formem una rosa amb una làmina de mango i una làmina de salmó fumat, que emboliquem i els donem forma de rosa.
- Triturem uns grans de blat de moro torrat amb un morter.
- Acabem el plat tirant el blat de moro per sobre de les roses de salmó i mango.