Rosa de mango i salmó

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Dieta: Sense lactosa
  • Informació nutricional
    -Obre

    El peix blau com el salmó és ric en greixos omega-3, imprescindibles per a la salut cardiovascular. Se n'ha de menjar unes 3 o 4 vegades a la setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 ració

    1 mango 

    150 g salmó fumat Royal 

    1 llima 

    Blat de moro fregit 

    Barreja d'espècies picants  

    Oli OVE 

PREPARACIÓ

  1. Netegem i pelem un mango.
  2. El tallem i deixem la part del pinyol per a després.
  3. Aboquem una barreja d'espècies picants en un plat fondo.
  4. Laminem bé el mango i anem deixant les làmines a un plat. Amb la carn del mango que està més a prop del pinyol, i que no hem pogut aprofitar, farem la salsa. Posem pell de llima ratllada, els trossos de mango més petits i el suc de la mateixa llima a un got batedor.
  5. Hi posem una mica de sal, una mica de pebre i un raig d'oli OVE.
  6. Ho triturem fins a aconseguir una salsa.
  7. Posem aquesta salsa a la base del plat. I formem una rosa amb una làmina de mango i una làmina de salmó fumat, que emboliquem i els donem forma de rosa.
  8. Triturem uns grans de blat de moro torrat amb un morter.  
  9. Acabem el plat tirant el blat de moro per sobre de les roses de salmó i mango.
Anar al contingut