Rosa de poma

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Gessamí Caramés
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    La polpa de la poma és rica en pectina, una fibra soluble, que si es menja cuita és molt digestiva i ideal per a la salut intestinal.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 200 g sucre   

    600 ml d'aigua  

    3 pomes vermelles  

    Pasta de full amb mantega   

    Canyella en pols  

    Sucre morè  

PREPARACIÓ

  1. Comencem per fer un almívar amb 600 ml d'aigua i 200 g de sucre. Ho posarem al foc mínim i just quan arrenqui el bull ho aturarem.  
  2. Pelem i tallem a quarts 3 pomes vermelles. Després les laminem amb la mandolina o un ganivet.  
  3. Un cop laminades, posem els trossos de poma a dins de l'almívar durant 2 minuts. Després reservem les pomes en un colador. Deixarem que l'almívar vagi reduint.  
  4. Tallem una làmina de pasta de full en 6 trossos d'uns 5 cm.  
  5. Empolsinem les tires amb canyella en pols i sucre morè.  
  6. Col·loquem a cada tira de pasta de full les làmines de poma sobreposant-les les unes per les altres. Tanquem cada tira com si fos un llibre, i després les cargolem sobre elles mateixes fent forma de rosa. Les posarem en motlles d'uns 6 cm de diàmetre.  
  7. Enfornem les roses uns 25 minuts a 180º.  
  8. Un cop desenfornades, pintem les roses amb l'almívar reduït i ja estan llestes per servir.  
Anar al contingut