Anar a la navegació principal
Rosbif amb salsa de cireres
INGREDIENTS
- Per a 4 persones:
-
1 tall d'un kg de mitjana de vedella neta
-
1 kg de cireres vermelles i grosses
-
250 ml de vi de porto
-
1/2 copeta d'aiguardent de cireres
-
1 llauna de pebrots del piquillo en conserva, sense oli
-
1 cullerada de concentrat de carn
-
1 tasseta d'aigua
-
6 cebes tendres
-
1 nou de mantega
PREPARACIÓ
- Preescalfeu el forn a 220 graus i marqueu la vedella, que heu de treure una estona abans de la nevera, ben salpebrada en una paella.
- Després, poseu-la al forn 10 minuts.
- Per recuperar la glaça de la paella, feu-hi fondre la mantega i salteu-hi les cireres sense pinyol.
- Després, afegiu-hi el licor de cireres, flamegeu-lo, i deixeu-hi reduir el vi de porto fins que no faci olor d'alcohol.
- Escalfeu una mica d'aigua uns segons al microones, perquè el concentrat de vedella quedi més líquid, i l'afegiu a les cireres.
- Talleu la ceba i daureu-la a la paella amb una miqueta d'oli. Després, afegiu-hi el pebrot del piquillo.
- Poseu la vedella al plat amb sal de Maldon, poseu les cebes i el pebrot al costat i amaniu-ho amb la salsa de cireres.
Anar al contingut