Rösti

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les patates, dels aliments del seu grup, són les més lleugeres d'energia. Les recomanacions apunten a prendre'n tres o quatre dies a la setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 3 patates monalisa

    8 cirerols

    Formatge brie

    Salmó fumat

    Nou moscada

    Mantega

    Farigola

    Pebre

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Pelem i ratllem 3 patates monalisa. Les amanim amb pebre, sal i nou moscada, i ho barregem bé.
  2. Posem la barreja a dins d'un drap i el premem bé perquè deixin anar tota l'aigua. Com més el premem, més cruixent ens quedarà el rösti.
  3. Com que fem röstis individuals, posem una mica de mantega en una paella i hi posem una part de la nostra barreja. Fem una capa ben fina i l'aplanem bé a mesura que la coem, per aconseguir que quedi ben cruixent. La courem uns sis minuts per banda. Repetirem l'operació amb la resta de röstis que fem.
  4. Els emplatem amb una mica de salmó fumat, cirerols i formatge brie tallats al nostre gust. Ho acabem amb una mica de farigola.
Anar al contingut