Rösti
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Informació nutricional -Obre
Les patates, dels aliments del seu grup, són les més lleugeres d'energia. Les recomanacions apunten a prendre'n tres o quatre dies a la setmana.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
3 patates monalisa
8 cirerols
Formatge brie
Salmó fumat
Nou moscada
Mantega
Farigola
Pebre
Sal
PREPARACIÓ
- Pelem i ratllem 3 patates monalisa. Les amanim amb pebre, sal i nou moscada, i ho barregem bé.
- Posem la barreja a dins d'un drap i el premem bé perquè deixin anar tota l'aigua. Com més el premem, més cruixent ens quedarà el rösti.
- Com que fem röstis individuals, posem una mica de mantega en una paella i hi posem una part de la nostra barreja. Fem una capa ben fina i l'aplanem bé a mesura que la coem, per aconseguir que quedi ben cruixent. La courem uns sis minuts per banda. Repetirem l'operació amb la resta de röstis que fem.
- Els emplatem amb una mica de salmó fumat, cirerols i formatge brie tallats al nostre gust. Ho acabem amb una mica de farigola.