Rotllets de pollastre amb prunes
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Marc Ribas
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Dieta: Per a embarassades
- Informació nutricional -Obre
Si traiem la pell al pollastre, és una de les carns més lleugeres i pobres en greix que trobarem.Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
- 4 cuixes de pollastre desossades
- 2 cebes
- 1 carbassó
- 20 prunes sense pinyol
- 2 rovells d'ou
- 1 l de brou de pollastre
- 100 g de pinyons
- una estrelleta d'anís
- mig canonet de canyella
- ratlladura de nou moscada
- sal
- oli verge extra d'oliva
- una cullerada de mantega
- pebre blanc
- farigola
PREPARACIÓ
1. Tallem la ceba a trossos ben petits. Els posem al foc amb un raig d'oli verge extra i una cullerada de mantega. Quan comenci a enrossir-se, hi afegirem el carbassó pelat i tallat molt petit. Ho deixem uns 3 o 4 minuts fins que veiem que perd la força el carbassó.
2. A foc lent, hi afegim els 2 rovells d'ou i no ho deixem de remenar amb una cullera de fusta. Hi tirem la meitat de les prunes (10), tallades ben petites. Ho salpebrem.
3. Posem les 4 cuixes amb la pell a sota i les farcim. Les enrotllem i les lliguem amb un cordill.
4. En una paella els marcarem per cada cantó i hi afegirem el brou, la resta de les prunes, les espècies... i ho deixarem que faci xup xup durant 10 minuts.
5. Ho rectifiquem de sal i pebre. Deslliguem els rotllets i els tallem a rodanxes. Per servir-ho fem un llit amb el brou de prunes i pinyons i a sobre, hi posem el pollastre i unes quantes fulles de farigola.
2. A foc lent, hi afegim els 2 rovells d'ou i no ho deixem de remenar amb una cullera de fusta. Hi tirem la meitat de les prunes (10), tallades ben petites. Ho salpebrem.
3. Posem les 4 cuixes amb la pell a sota i les farcim. Les enrotllem i les lliguem amb un cordill.
4. En una paella els marcarem per cada cantó i hi afegirem el brou, la resta de les prunes, les espècies... i ho deixarem que faci xup xup durant 10 minuts.
5. Ho rectifiquem de sal i pebre. Deslliguem els rotllets i els tallem a rodanxes. Per servir-ho fem un llit amb el brou de prunes i pinyons i a sobre, hi posem el pollastre i unes quantes fulles de farigola.