Rotllets de vedella amb espàrrecs
INGREDIENTS
1 Ració
1 bistec de vedella
6 espàrrecs verds fins
Salsa de soja
Mel de taronger
Mantega
Ametlles torrades
Pebre negre
Sal
PREPARACIÓ
- Tallem un bistec d'uns 200 g en 3 trossos quadrats.
- Els salpebrem per les dues bandes.
- Escalfem una paella a foc mitjà amb 1 nou generosa de mantega
- Posem sobre la carn 2 espàrrecs verds fins nets. Enrotllem la carn i tanquem els espàrrecs dins. Tanquem la carn amb un escuradents.
- Afegim els rotllets de vedella a la paella amb mantega calenta.
- Marquem per totes les cares.
- Enretirem de la paella i els portem al plat de presentació
- Afegim a la mateixa paella paella una cullerada de salsa de soja i una culleradeta de mel de taronger. Ho coem un minut o fins que lligui la salsa.
- Tallem amb ganivet un grapat d'ametlles torrades.
- Posem la salsa sobre els rotllets i acabem amb les ametlles.