Rotllets de vedella amb espàrrecs

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Els espàrrecs verds aporten poques calories i molta fibra, a més de gran varietat de vitamines i minerals.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 Ració

    1 bistec de vedella  

    6 espàrrecs verds fins 

    Salsa de soja 

    Mel de taronger  

    Mantega 

    Ametlles torrades 

    Pebre negre 

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Tallem un bistec d'uns 200 g en 3 trossos quadrats.
  2. Els salpebrem per les dues bandes.
  3. Escalfem una paella a foc mitjà amb 1 nou generosa de mantega
  4. Posem sobre la carn 2 espàrrecs verds fins nets. Enrotllem la carn i tanquem els espàrrecs dins. Tanquem la carn amb un escuradents.
  5. Afegim els rotllets de vedella a la paella amb mantega calenta.
  6. Marquem per totes les cares.
  7. Enretirem de la paella i els portem al plat de presentació
  8. Afegim a la mateixa paella paella  una cullerada de salsa de soja i una culleradeta de mel de taronger. Ho coem un minut o fins que lligui la salsa.
  9. Tallem amb ganivet un grapat d'ametlles torrades.
  10. Posem la salsa sobre els rotllets i acabem amb les ametlles.

 

Anar al contingut