Ruló de pebrots amb formatge
- Programa: Benvinguts a l'hort
- Cuina: Ada Parellada
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Vegetariana
INGREDIENTS
- INGREDIENTS PER A 4 PERSONES
- 1 pebrot groc
- 1 pebrot vermell
- 1 pebrot verd carnós
- 200 g de formatge d'untar
- 6 tomàquets secs
- 1 grapat de dàtils
- 1 grapat de pinyons
- 1 manat de créixens
- 3 taronges
- 50 g de sucre
- Oli d'oliva
PREPARACIÓ
- Per escalivar els pebrots, els cremem amb el bufador. En traiem la pell sota el raig d'aigua.
- Obrim els pebrots, els buidem de llavors i els tallem a rectangles.
- Torrem el pinyons amb una mica d'oli, a una paella, vigilant que no es cremin.
- Tallem els tomàquets secs i els dàtils. Hi afegim els pinyons i el formatge d'untar. Ho barregem.
- En una paella reduïm el suc de les taronges amb el sucre, fins aconseguir textura de caramel.
- Farcim els rectangles de pebrot amb la barreja de formatge, dàtils, tomàquets secs i pinyons i enrotllem sobre si mateixos, fent-ne un ruló.
- Servim els rulós amanits amb la reducció de taronja.