Salmó amb salsa de burrata

  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El salmó és un peix blau, ric en greixos omega 3, protectors de la salut del cor i del sistema circulatori.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 100 g supremes de salmó

    2 tomàquets secs conservats en oli

    1 burrata de 125 g

    1 llimona

    Farina de cigró

    Sèsam negre

    Salsa de soja

    Panses

    Anet

    Mel

    Oli

PREPARACIÓ

  1. Posem, en un bol, una culleradeta de mel, el suc de mitja llimona i un bon raig de salsa de soja. Ho integrem.
  2. Tallem les supremes de salmó a daus, descartant-ne la pell.
  3. Afegim el salmó al bol i el deixem marinant. 
  4. Per fer la salsa, aixafem la burrata en un morter. La barregem amb una mica d'anet fresc que tallem menut, així com 2 tomàquets secs conservats en oli i un grapat de panses, que també tallem menuts. 
  5. Arrebossem el salmó amb farina de cigró, i el fregim. El reservem en paper absorbent.
  6. Emplatem, posant a la base la nostra salsa i, per damunt, els daus de salmó. Ho acabem amb una mica de sèsam negre.
Anar al contingut