Salmó amb salsa de safrà

  • Cuina: Arnau Paris
  • Dificultat: Baixa
  • Informació nutricional
    -Obre

    El salmó està agrupat dins dels peixos blaus, dels quals s'aconsella prendre'n dos cops a la setmana.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 1 porció de salmó fresc

    120 ml de llet de coco

    30 ml de fumet vermell

    1 porro

    Boles de pebre negre en gra

    Vinagre de vi

    Safrà

    Oli

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Comencem tallant el porro a quarts llargs.
  2. Agafem paper sulfurat per a la safata de la fregidora d'aire i a dins hi disposem els quarts de porro i una porció de salmó fresc a sobre.
  3. Posteriorment, ho assaonem amb sal, un raig de vinagre de vi i un raig d'oli.
  4. Un cop fet, encaixem la safata a la fregidora d'aire i ho coem durant 15 minuts a 160 ºC.
  5. Mentrestant, comencem a fer la salsa. Escalfem una paella. Piquem 3 boles de pebre negre que afegim a la paella amb brins de safrà i ho torrem un moment.
  6. Aboquem a la paella 120 ml de llet de coco i 30 ml de fumet vermell. Ho integrem i ho coem durant 10 minuts fins a arribar a una textura de salsa prou densa.
  7. Traiem de la fregidora d'aire el salmó i els porros cuits i els posem en un plat. Ho acabem cobrint amb la salsa de safrà.
Anar al contingut