Salmó amb salsa de safrà
INGREDIENTS
1 porció de salmó fresc
120 ml de llet de coco
30 ml de fumet vermell
1 porro
Boles de pebre negre en gra
Vinagre de vi
Safrà
Oli
Sal
PREPARACIÓ
- Comencem tallant el porro a quarts llargs.
- Agafem paper sulfurat per a la safata de la fregidora d'aire i a dins hi disposem els quarts de porro i una porció de salmó fresc a sobre.
- Posteriorment, ho assaonem amb sal, un raig de vinagre de vi i un raig d'oli.
- Un cop fet, encaixem la safata a la fregidora d'aire i ho coem durant 15 minuts a 160 ºC.
- Mentrestant, comencem a fer la salsa. Escalfem una paella. Piquem 3 boles de pebre negre que afegim a la paella amb brins de safrà i ho torrem un moment.
- Aboquem a la paella 120 ml de llet de coco i 30 ml de fumet vermell. Ho integrem i ho coem durant 10 minuts fins a arribar a una textura de salsa prou densa.
- Traiem de la fregidora d'aire el salmó i els porros cuits i els posem en un plat. Ho acabem cobrint amb la salsa de safrà.