Salmó amb sèsam
- Cuina: Arnau París
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Per a esportistes
- Informació nutricional -Obre
El peix blau, com el salmó, és ric en greixos omega 3, imprescindibles per a la salut cardiovascular. (Se n'ha de prendre unes 3 o 4 vegades a la setmana.)Amb la col·laboració de:
INGREDIENTS
500 g de llom de salmó
100 ml salsa teriyaki
100 g sèsam torrat
1 llima
Oli OVE
Escates de sal
Pebre negre
Sal
PREPARACIÓ
- Salpebrem 500 g de lloms de salmó.
- Posem en un plat de sopa 100 ml de salsa teriyaki.
- Suquem els lloms de salmó per a la salsa teriyaki. I els deixem 2 minuts a la mateixa safata
- Posem en un altre plat 100 g de sèsam torrat.
- Arrebossem els lloms de salmó al plat amb sèsam per totes les cares. Posem el salmó arrebossat en una safata al forn coberta amb un paper sulfurat.
- Enfornem el salmó 12 minuts a 180º.
- Ho emplatem.