Salmó salvatge amb escabetx vermell

  • Programa: Tot es mou
  • Cuina: Xavier Ferraté
  • Dificultat: Baixa

INGREDIENTS

  • 400 g salmó (sense pell ni espines tallat a daus)

    1 ceba mitjana (tallada petita)

    2 grans d'all (laminat)

    1 dl oli d'oliva verge extra

    1 fulla de llorer

    1 branca de farigola

    1 punta de bitxo

    10 grans de pebre negre

    1 cullerada de pebre vermell dolç

    0,5 dl de vinagre de xerès

    1 maduixot (tallat a daus)

    Cibulet picat

    Fulles d'escarola blanca

PREPARACIÓ

  1. En una cassola sofregim els aromàtics, la ceba i l'all amb l'oli.
  2. Hi afegim el pebre vermell i ho mullem amb el vinagre de xerès.
  3. Reduïm i reservem.
  4. Tallem el salmó a daus i el saltem en una paella amb oli i sèsam de dos colors.
  5. Introduïm el salmó a l'escabetx i ho remenem.
  6. Emplatem posant a la base unes fulles d'escarola ben blanques. A sobre, la barreja del salmó amb l'escabetx. Ho coronem tot amb el maduixot tallat a daus i, naturalment, el cibulet picat.
Anar al contingut