Salpicó amb marisc i poma

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys d'una hora
  • Informació nutricional
    -Obre

    El pop és baix en contingut energètic i en colesterol, i se'n pot destacar el contingut en calci.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • 150 g llagostí cuit pelat 

    150 g potes de pop cuites  

    6 cirerols 

    1 ceba tendra  

    1 pebrot verd italià  

    Mig pebrot vermell  

    1 poma Granny Smith 

    1 llima 

    Julivert  

    Vinagre de poma  

    Gingebre en pols 

    Oli OVE 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Tallarem a daus petits: mig pebrot vermell, 1 pebrot verd italià, 1 ceba tendra, 1 poma Granny Smith. Els posarem en un bol gran.  
  2. Tallem 150 g de potes de pot cuites i 150 g de llagostí cuit pelat, i també ho afegim al bol. Tallem ben petit julivert i l'hi afegim. 
  3. Farem la vinagreta: També hi posarem pell de llima ratllada, el suc de la llima, sal, 1 cullerada de gingebre en pols, 60 ml de vinagre de poma i oli OVE. Ho emulsionem i ho integrem a l'amanida. 
  4. Tallem 6 cirerols a quarts i els posem en un plat. 
  5. Per emplatar, posarem en un plat 3 cullerades de salpicó i 6 quarts de cirerols. 
Anar al contingut