Salpicó amb marisc i poma
INGREDIENTS
150 g llagostí cuit pelat
150 g potes de pop cuites
6 cirerols
1 ceba tendra
1 pebrot verd italià
Mig pebrot vermell
1 poma Granny Smith
1 llima
Julivert
Vinagre de poma
Gingebre en pols
Oli OVE
Sal
PREPARACIÓ
- Tallarem a daus petits: mig pebrot vermell, 1 pebrot verd italià, 1 ceba tendra, 1 poma Granny Smith. Els posarem en un bol gran.
- Tallem 150 g de potes de pot cuites i 150 g de llagostí cuit pelat, i també ho afegim al bol. Tallem ben petit julivert i l'hi afegim.
- Farem la vinagreta: També hi posarem pell de llima ratllada, el suc de la llima, sal, 1 cullerada de gingebre en pols, 60 ml de vinagre de poma i oli OVE. Ho emulsionem i ho integrem a l'amanida.
- Tallem 6 cirerols a quarts i els posem en un plat.
- Per emplatar, posarem en un plat 3 cullerades de salpicó i 6 quarts de cirerols.