Salpicó de pop
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:
1 cogombret envinagrat
2 ous
1 pota de pop cuita
1 ceba tendra
Un quart de pebrot vermell
Un quart de pebrot verd
Salsa de soja
Vinagre
Sal
PREPARACIÓ
- Tallem la part blanca i verda d'una ceba tendra. La part verda la reservem per a l'emplatat. Agafem un drap i emboliquem la part blanca de la ceba. L'aixafem amb un bon cop de puny. Ho destapem i l'acabem de trencar amb les mans a mida mossegada.
- Posem en un bol els trossos de ceba amb un raig de vinagre. Ho reservem uns minuts.
- Tallem a macedònia un quart de pebrot vermell i un quart de pebrot verd. Els reservem en un bol.
- Tallem a rodelles un cogombret envinagrat. El posem al mateix bol.
- Tallem amb unes tisores una pota de pop cuita al mateix bol.
- Separem clares i rovells de 2 ous. Posem els rovells a un bol i hi afegim unes gotes de salsa de soja. Ho barregem bé.
- Passem la ceba per un raig d'aigua, la colem i l'escorrem bé. L'afegim el bol amb els vegetals.
- Afegim la salsa de rovells al bol i ho integrem bé.
- Tallem a rodelles la part verda de la ceba.
- Emplatem el salpicó amb les rodelles per sobre.