Salpicó de pop

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El pop té un baix contingut energètic i de colesterol i se'n pot destacar el seu contingut en calci.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:

    1 cogombret envinagrat 

    2 ous 

    1 pota de pop cuita 

    1 ceba tendra 

    Un quart de pebrot vermell 

    Un quart de pebrot verd 

    Salsa de soja 

    Vinagre 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Tallem la part blanca i verda d'una ceba tendra. La part verda la reservem per a l'emplatat. Agafem un drap i emboliquem la part blanca de la ceba. L'aixafem amb un bon cop de puny. Ho destapem i l'acabem de trencar amb les mans a mida mossegada. 
  2. Posem en un bol els trossos de ceba amb un raig de vinagre. Ho reservem uns minuts. 
  3. Tallem a macedònia un quart de pebrot vermell i un quart de pebrot verd. Els reservem en un bol. 
  4. Tallem a rodelles un cogombret envinagrat. El posem al mateix bol. 
  5. Tallem amb unes tisores una pota de pop cuita al mateix bol. 
  6. Separem clares i rovells de 2 ous. Posem els rovells a un bol i hi afegim unes gotes de salsa de soja. Ho barregem bé. 
  7. Passem la ceba per un raig d'aigua, la colem i l'escorrem bé. L'afegim el bol amb els vegetals. 
  8. Afegim la salsa de rovells al bol i ho integrem bé. 
  9. Tallem a rodelles la part verda de la ceba. 
  10. Emplatem el salpicó amb les rodelles per sobre. 
Anar al contingut