Saltat de morralets i rossinyols
- Programa: La fonda
- Cuina: Pep Nogué
INGREDIENTS
300 g de morralets acabats de pescar
300 g de rossinyols
sal
oli d'oliva verge extra
1 all
julivert
PREPARACIÓ
- Poseu un cassó petit amb aigua freda i l'all i feu arrencar el bull. Quan bulli, refredeu l'all, traieu l'aigua i poseu-hi aigua nova freda. Repetiu l'operació dues vegades més. Així perdrà la fortor.
- Netegeu els rossinyols traient la sorra del peu. Si són grans, talleu-los per la meitat o en quatre.
- Poseu dues paelles al foc amb un raig d'oli. Salteu els rossinyols i els morralets per separat a foc viu. Saleu-ho.
- Tritureu 100 g d'oli d'oliva verge extra amb l'all, fulles de julivert i un polim de sal.
- Acabeu el saltat posant els morralets i els rossinyols i unes gotes d'oli d'all i julivert.