Saltat de morralets i rossinyols

INGREDIENTS

  • 300 g de morralets acabats de pescar

    300 g de rossinyols

    sal

    oli d'oliva verge extra

    1 all

    julivert

PREPARACIÓ

  1. Poseu un cassó petit amb aigua freda i l'all i feu arrencar el bull. Quan bulli, refredeu l'all, traieu l'aigua i poseu-hi aigua nova freda. Repetiu l'operació dues vegades més. Així perdrà la fortor.
  2. Netegeu els rossinyols traient la sorra del peu. Si són grans, talleu-los per la meitat o en quatre.
  3. Poseu dues paelles al foc amb un raig d'oli. Salteu els rossinyols i els morralets per separat a foc viu. Saleu-ho.
  4. Tritureu 100 g d'oli d'oliva verge extra amb l'all, fulles de julivert i un polim de sal.
  5. Acabeu el saltat posant els morralets i els rossinyols i unes gotes d'oli d'all i julivert.
Anar al contingut