Saltat de pasta fresca amb bolets, pernil i formatge
Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons
Instruccions per interactuar amb el player
- Programa: Cuines amb Marc Ribas
- Cuina: Carlos Alcalà
- Dificultat: Mitjana
- Temps: Menys d'una hora
- Restaurant: Cheeseme, Barcelona
INGREDIENTS
- 500 g de tallarines fresques
- 80 g de ceps
- 40 g de trompetes de la mort seques
- 20 g de nous
- 50 g de pernil de gla
- 1 tasseta d'oli d'oliva
- 80 g "teta" gallega
- julivert i sal
PREPARACIÓ
Confiteu els ceps i les trompetes de la mort en un cassó amb oli procurant que la temperatura no superi mai els 80 graus.
Per coure la pasta, feu bullir l'aigua en un cassó. Quan hagi arrencat el bull, afegiu-hi la sal, un raig d'oli i la pasta fresca. Deixeu-la coure fins que estigui al dente.
Poseu una mica d'oli de confitar els bolets en una paella i afegiu-hi les nous, els ceps, les trompetes de la mort i la pasta fresca. Salteu-ho tot junt i poseu-hi una mica de julivert i porradell picats, i uns encenalls de pernil. Retireu-ho del foc, afegiu-hi la "teta" gallega tallada a daus d'un centímetre i remeneu-ho.
I ja per acabar, emplateu la pasta i guarniu el plat amb una mica de julivert.
Per coure la pasta, feu bullir l'aigua en un cassó. Quan hagi arrencat el bull, afegiu-hi la sal, un raig d'oli i la pasta fresca. Deixeu-la coure fins que estigui al dente.
Poseu una mica d'oli de confitar els bolets en una paella i afegiu-hi les nous, els ceps, les trompetes de la mort i la pasta fresca. Salteu-ho tot junt i poseu-hi una mica de julivert i porradell picats, i uns encenalls de pernil. Retireu-ho del foc, afegiu-hi la "teta" gallega tallada a daus d'un centímetre i remeneu-ho.
I ja per acabar, emplateu la pasta i guarniu el plat amb una mica de julivert.