Sandvitx continental

INGREDIENTS

  • 2 llesques de pa de pagès de llavors

    1 tomàquet madur

    1/2 alvocat 

    1 ou  

    2 talls de pernil dolç 

    1 tall de formatge de fondre 

    Espàrrecs en conserva 

    Unes fulles d'enciam 

    Maionesa 

    Mostassa 

    Mel 

    Oli d'oliva verge 

    Sal, pebre 

PREPARACIÓ

  1. Torreu el pa de pagès per les dues cares.
  2. Amb una cullera, traieu la polpa de l'alvocat i talleu-lo a làmines no gaire primes. 
  3. Escorreu i talleu els espàrrecs per la meitat. 
  4. Feu un ou ferrat procurant que quedi cuita la clara i líquid el rovell. Salpebreu-lo. 
  5. Renteu i talleu a rodanxes el tomàquet.
  6. Barregeu en un bol la maionesa, una culleradeta de mel i una de mostassa. 
  7. Unteu les torrades amb la maionesa per una cara. Poseu-hi a sobre les fulles d'enciam netes, el tomàquet, el pernil dolç, l'alvocat, l'ou ferrat i el formatge. 
  8. Tanqueu el sandvitx i talleu-lo en dos. Serviu-lo. 
Anar al contingut