Sandvitx continental
- Programa: Manduka
- Cuina: Paula Alòs
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
INGREDIENTS
2 llesques de pa de pagès de llavors
1 tomàquet madur
1/2 alvocat
1 ou
2 talls de pernil dolç
1 tall de formatge de fondre
Espàrrecs en conserva
Unes fulles d'enciam
Maionesa
Mostassa
Mel
Oli d'oliva verge
Sal, pebre
PREPARACIÓ
- Torreu el pa de pagès per les dues cares.
- Amb una cullera, traieu la polpa de l'alvocat i talleu-lo a làmines no gaire primes.
- Escorreu i talleu els espàrrecs per la meitat.
- Feu un ou ferrat procurant que quedi cuita la clara i líquid el rovell. Salpebreu-lo.
- Renteu i talleu a rodanxes el tomàquet.
- Barregeu en un bol la maionesa, una culleradeta de mel i una de mostassa.
- Unteu les torrades amb la maionesa per una cara. Poseu-hi a sobre les fulles d'enciam netes, el tomàquet, el pernil dolç, l'alvocat, l'ou ferrat i el formatge.
- Tanqueu el sandvitx i talleu-lo en dos. Serviu-lo.