Sardines amb crema de carxofes

  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 10 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    Les sardines són font de vitamina D essencial per a l'absorció del calci i el fòsfor dels aliments.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • Ingredients per a 1 persona:

    10 cors de carxofa en oli

    3 sardines

    Oli picant

    Vinagre de vi

    Oli OVE

    Pebre negre

    Sal en escates

    Sal

PREPARACIÓ

  1. Posem al got batedor uns 10 cors de carxofa. Hi afegim sal, una mica de vinagre i pebre negre. Ho turbinem fins a tenir una textura de crema.
  2. Posem la crema en un pot i ho escalfem al foc mínim.
  3. Salpebrem 3 sardines fresques, les afegim en una paella amb un raig d'oli i les coem per totes dues cares.
  4. En un morter hi posem crostons de pa i un raig d'oli picant. Ho piquem.
  5. Per a emplatar, posem en un plat la base de crema de carxofes calenta, hi posem les sardines, la picada de crostons i oli per sobre i escates de sal.
Anar al contingut