Sardines amb suc

INGREDIENTS

  • PER A 4 PERSONES:

    4 sardines salades

    1/2 kg de tomàquet madur

    4 grans d'alls

    2 cullerades de farina

    Pebre vermell dolç

    Julivert sec

    Oli d'oliva

    4 ous (opcional)

PREPARACIÓ

  1. Netegem les sardines i els hi traiem el cap.
  2. En una cassola de fang amb una mica d'oli, posem els tomàquets tallats amb un polsim de sal i deixem que es vagin sofregint.
  3. En una paella, fregim les sardines. No han de coure gaire, perquè estan curades en sal.
  4. Les traiem de la paella i les reservem.
  5. En aquest mateix oli, hi fregim els alls laminats, hi afegim la farina, remenem i hi posem un got i mig d'aigua. 
  6. Hi afegim el pebre vermell dolç i el julivert i tornem les sardines a la paella.  
  7. Deixem que acabin de coure i les servim amb el tomàquet sofregit i, si voleu, uns ous ferrats. 

.

 

 

Anar al contingut