Sardines amb suc
- Programa: El tàper de la iaia
- Cuina: Josefina
- Dificultat: Baixa
INGREDIENTS
PER A 4 PERSONES:
4 sardines salades
1/2 kg de tomàquet madur
4 grans d'alls
2 cullerades de farina
Pebre vermell dolç
Julivert sec
Oli d'oliva
4 ous (opcional)
PREPARACIÓ
- Netegem les sardines i els hi traiem el cap.
- En una cassola de fang amb una mica d'oli, posem els tomàquets tallats amb un polsim de sal i deixem que es vagin sofregint.
- En una paella, fregim les sardines. No han de coure gaire, perquè estan curades en sal.
- Les traiem de la paella i les reservem.
- En aquest mateix oli, hi fregim els alls laminats, hi afegim la farina, remenem i hi posem un got i mig d'aigua.
- Hi afegim el pebre vermell dolç i el julivert i tornem les sardines a la paella.
- Deixem que acabin de coure i les servim amb el tomàquet sofregit i, si voleu, uns ous ferrats.
.