Secret amb chimichurri
INGREDIENTS
INGREDIENTS PER A 1 PERSONA:
2 peces de secret
4 cirerols
1 gra d'all
1 jalapeño envinagrat
20 ml d'oli OVE
Vinagre de vi blanc
Llimona
Julivert
Orenga seca
Sal
Pebre
Escates de sal
Oli OVE
PREPARACIÓ
- Salpebrem 2 secrets de porc temperats. Afegim oli a la paella i els coem a foc mitjà-alt a banda i banda.
- Preparem el chimichurri tallant ben petit 8 fulles de julivert, 1 jalapeño envinagrat i 1 gra d'all. Hi afegim 2 cullerades de vinagre de vi blanc, orenga seca, sal, pebre, uns 20 ml d'oli OVE i el suc de mitja llimona. Ho integrem i ho reservem.
- Tallem pel mig quatre cirerols i, quan haguem tret els secrets de la paella, hi saltem els cirerols.
- Laminem els secrets i els emplatarem amb els cirerols, el chimichurri i unes escates de sal.