Sill och potatis (Aperitiu de patates amb arengs) - Estocolm, Suècia
- Programa: Karakia
- Cuina: Sofia Gidlööf, Sant Just Desvern
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys de 30 minuts
- Dieta: Per a esportistes
INGREDIENTS
- patates noves
- arengs en mostassa o marinats
- anet fresc
- 1 manat de cibulet
- aigua
- sal
PREPARACIÓ
Trieu les patates de mida ben petita. Renteu-les bé i, sense pelar, feu-les coure en una cassola amb aigua abundant juntament amb unes quantes branquetes d'anet fresc i sal. Un cop cuites, talleu-les per la meitat.
Per muntar aquest aperitiu, poseu cada meitat de patata en un got petit, o en una copeta, amb la part de la pell a sota. A sobre de la patata poseu-hi un tall d'areng (el trobareu, ja preparat, en botigues especialitzades).
Talleu menudes unes quantes tiges de cibulet i escampeu-ne una mica dins de cada got, per sobre de l'areng.
Podeu servir-ho com a aperitiu, mentre els convidats esperen el plat principal, amb un gotet de snaps, el conegut destil·lat nòrdic.
Per muntar aquest aperitiu, poseu cada meitat de patata en un got petit, o en una copeta, amb la part de la pell a sota. A sobre de la patata poseu-hi un tall d'areng (el trobareu, ja preparat, en botigues especialitzades).
Talleu menudes unes quantes tiges de cibulet i escampeu-ne una mica dins de cada got, per sobre de l'areng.
Podeu servir-ho com a aperitiu, mentre els convidats esperen el plat principal, amb un gotet de snaps, el conegut destil·lat nòrdic.