Sípia i tellerines de Vilanova
- Programa: De vacances
- Dificultat: Baixa
- Temps: Menys d'una hora
INGREDIENTS
- Ceba
- Oli
- Vi blanc
- Pernil
- Sal
- Sípia
- Tellerines
PREPARACIÓ
Les tellerines sovint tenen el problema que porten molta sorra. Per això es recomana deixar-les reposar una hora en un pot amb aigua i sal. Cal tenir en compte que un cop les posem a coure ja no hi posarem sal, perquè en porten de sobres del mar.
La sípia cal tallar-la a trossos, posar-la a coure amb oli i una miqueta de vi blanc. No cal que es cogui massa.
Mentrestant, trossegem la ceba i el pernil i es posen en un recipient fons, per fer-ho fregir. Tot seguit hi posem les tellerines perquè es vagin fent en el seu suquet.
Es cuinen per separat i es serveixen segons el criteri de cadascú.
La sípia cal tallar-la a trossos, posar-la a coure amb oli i una miqueta de vi blanc. No cal que es cogui massa.
Mentrestant, trossegem la ceba i el pernil i es posen en un recipient fons, per fer-ho fregir. Tot seguit hi posem les tellerines perquè es vagin fent en el seu suquet.
Es cuinen per separat i es serveixen segons el criteri de cadascú.