Smash burger de lluç
INGREDIENTS
100 g de lluç
8 fulles de julivert
20 g molla de pa
20 ml llet
Pebre vermell dolç fumat
Pa d'hamburguesa brioix
Salsa d'aperitiu
Maionesa
Cabdell
Oli
PREPARACIÓ
- Comencem tallant pel mig un pa d'hamburguesa tipus brioix i en torrem les dues parts.
- Mentre es va torrant, posem en un bol 20 g de molla de pa i 20 ml de llet i deixem que la molla quedi ben amarada.
- Afegim en un bol 100 g de lluç tallat, 8 fulles de julivert --que piquem-- i mitja culleradeta de pebre vermell dolç fumat i ho integrem.
- Traiem el pa torrat de la paella i el reservem.
- Amb la barreja, acabem fent-ne una bola. Afegim oli a la paella amb què hem torrat el pa i hi afegim la bola que hem fet.
- Amb un utensili de premsa per a hamburgueses esclafem la barreja per formar una smash burger de lluç i la coem.
- Mentrestant, anem preparant la salsa. Posem en un bol maionesa, hi afegim salsa de vermut i ho integrem bé. Un cop ho tenim tot ben integrat ho reservem.
- Un cop tinguem l'hamburguesa cuita d'una banda, la girem i la coem durant 2 minuts.
- En el moment en què tinguem l'hamburguesa cuita comencem a emplatar. Posem una de les llesques torrades a la base, després hi afegim oli i, a sobre l'hamburguesa, la maionesa amb salsa d'aperitiu. Ho acabem amb un cabdell ja net i tanquem l'hamburguesa amb l'altra llesca de pa que també hem torrat.